Prlainović: Biće neizvesno

Izvor: B92, 25.Mar.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prlainović: Biće neizvesno

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da očekuje neizvesne i interesantne utakmice sa Segedom u četvrtfinalu Lige šampiona.

'Crveno-beli' će prvi meč sa mađarskim klubom igrati 17. aprila na gostovanju, a revanš bi Zvezda trebalo da odigra 30. aprila u Beogradu.

Očekujem da će biti neizvesno i interesantno, ali optimista sam s obzirom na ono što sam video na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Radničkim, ali i na poslednjim utakmicama mog tima. Imaćemo šanse i dobro je što se revanš igra na našem bazenu i što ćemo na Tašmajdanu odlučivati o prolazu“, rekao je Prlainović.

Prlainović je istakao da je Seged iskusna i ozbiljna ekipa, koja je sa velikim ambicijama ušla u ovu sezonu. Podsetio je da je taj klub pre tri godine osvojio Len kup, kao i da su ove godine takmičenje u grupnoj fazi završili na prvom mestu, a da su ubedljivo prvi u domaćem šampionatu.

Imaju kvalitetan sastav sa desetoricom igrača koji su poslednjih deset godina standardni i povremeni članovi reprezentacije. Imaju Tamaša Molnara, jednog od najboljih igrača u istoriji, ali imaju i dobre strance“, naglasio je Prlainović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prlainović: Možemo na Fajnal for

Izvor: Mondo, 25.Mar.2013

Vaterpolista Crvene zvezde i reprezentacije Srbije smatra da je Zvezda dobila veoma nezgodnog protivnika, ali da može u polufinale Lige šampiona...Crvena zvezda će se u četvrtfinalu Lige šampiona za vaterpoliste sastati sa mašarskim Segedom. Andrija Prlainović optimista je kada je u pitanju plasman...

Nastavak na Mondo...

WL: Zvezda na korak do finala

Izvor: B92, 25.Mar.2013

Odbojkašima Crvene zvezde potrebna je još jedna pobeda kako bi se plasirali u finale plej-ofa Viner štetiše Superlige Srbije...Šampioni Srbije su u drugom duelu polufinala savladali Vojvodinu u Šumicama identičnim rezultatom kao i u prvom meču - 3:1 (25:23, 20:25, 25:17, 25:19)...Plasman u finale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.