Ponedeljak, 25.03.2013.

15:23

Prlainović: Biće neizvesno

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da očekuje neizvesne i interesantne utakmice sa Segedom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: JT

Default images

’Crveno-beli’ će prvi meč sa mađarskim klubom igrati 17. aprila na gostovanju, a revanš bi Zvezda trebalo da odigra 30. aprila u Beogradu.

Očekujem da će biti neizvesno i interesantno, ali optimista sam s obzirom na ono što sam video na meču sa Radničkim, ali i na poslednjim utakmicama mog tima. Imaćemo šanse i dobro je što se revanš igra na našem bazenu i što ćemo na Tašmajdanu odlučivati o prolazu“, rekao je Prlainović.

Prlainović je istakao da je Seged iskusna i ozbiljna ekipa, koja je sa velikim ambicijama ušla u ovu sezonu. Podsetio je da je taj klub pre tri godine osvojio Len kup, kao i da su ove godine takmičenje u grupnoj fazi završili na prvom mestu, a da su ubedljivo prvi u domaćem šampionatu.

Imaju kvalitetan sastav sa desetoricom igrača koji su poslednjih deset godina standardni i povremeni članovi reprezentacije. Imaju Tamaša Molnara, jednog od najboljih igrača u istoriji, ali imaju i dobre strance“, naglasio je Prlainović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: