Pritvor za dvojicu napadača na vaterpoliste Crvene zvezde

Izvor: RTS, 12.Feb.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za dvojicu napadača na vaterpoliste Crvene zvezde

Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske Crvene zvezde i jednog od njih lakše povredili, određen je jednomesečni pritvor. Treći osumnjičeni 23-godišnjak pušten je da se brani sa slobode.
Mladići su pritvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer ih je policija osumnjičila za krivično delo teške telesne povrede u pokušaju i krivično delo razbojništva, tokom kojeg su oduzeli klupski dres srpskim sportistima, prenela je Hina.

U subotu su na splitskoj rivi najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuta trojica vaterpolista Crvene zvezde.
Sportiste su, u nameri da im oduzmu klupska obeležja, više puta udarili šakama, nogama i palicama, a jedan od vaterpolista je, bežeći od napadača, skočio u more.
Splitska policija traga za još dvojicom napadača.
Na konferenciji za medije u Vaterpolo klubu Crvena zvezda, trener i igrači su izneli hronologiju napada u Splitu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove informacije iz Hrvatske, koliko će napadači na Zvezdine vaterpoliste provesti u pritvoru?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019

Hrvatrski mediji večeras prenose najnovija saznanja o slučaju koji je potresao region...Skandalozni napad huligana na splitskoj Rivi na trojicu vaterpolista Crvene zvezde i dalje je glavna tema brojnih medija u Srbiji i Hrvatskoj...Zvezdini vaterpolisti su na današnjoj konferenciji za medije u Beogradu...

Nastavak na Sportske.net...

Dvojici napadača iz Splita mesec dana pritvora

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019

Dvojici huligana koji su napali vaterpoliste Zvezde određen je jednomesečni pritvor, dok je treći privedeni pušten da se brani sa slobode...Dvojici 25-godišnjaka, koje je policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne u Splitu prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista Crvene...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.