Pretučen i opljačkan Milovan Bojić

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen i opljačkan Milovan Bojić

Milovan Bojić, nekadašnji ministar zdravlja i visoki funkcioner JUL-a Mire Marković, pretučen je i opljačkan u parku u blizini stadiona Crvene zvezde.

"Blic" piše da su Bojića pretukli mladići bejzbol palicama i da su mu oteli 200.000 dinara i lična dokumenta.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, Bojić je jutros pretučen i opljačkan u Ulici Ljutice Bograda, ispred broja 2, u parku preko puta stadiona "Marakana", nakon čega je kolima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hitne pomoći prevezen u Ugrentni Centar.

"Milovan Bojić je zadobio povrede glave, polomljena mu je desna jagodična kost i ima mnogo poderotina na licu. Prevezen je u Urgentni centar, gde je primljen, a nakon ukazane pomoći biće pušten kući", rekla je Macura za "Blic."

(MONDO, foto: printscreen YouTube)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejzbol palicama pretukli Milovana Bojića i uzeli mu 200.000 dinara

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Bivši ministar zdravlja Milovan Bojić pretučen je i opljačkan jutros oko 9.20 u parku kod stadiona Crvene Zvezde, nakon čega je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni Centar, potvrdila je za "Blic online" Nada Macura, portparol Hitne pomoći. Kako saznajemo, napali su ga mladići koji su ga pretukli...

Nastavak na Blic...

Milovan Bojić pretučen i opljačkan u Beogradu

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Maj.2013

BEOGRAD - Napad se desio u parku u blizini stadiona Crvene zvezde. Bojić je zadobio povrede glave i prevezen je u Urgentni centar. Nije životno ugrožen.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Milovan Bojić pretučen bejzbol palicama

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013

Milovan Bojić, nekadašnji ministar zdravlja i visoki funkcioner JUL-a Mire Marković, pretučen je i opljačkan u parku u blizini stadiona Crvene zvezde...U MUP-u Srbije navode da si Bojića napale tri nepoznate osobe bejzbol palicama, a "Blic" piše i da mu je tada oduzeto 200.000 dinara i lična...

Nastavak na Mondo...

Milovana Bojića pretukla trojica bejzbol palicama

Izvor: Glas javnosti, 12.Maj.2013, 11:32

BEOGRAD - Milovan Bojić, nekadašnji ministar zdravlja i visoki funkcioner JUL-a Mire Marković, pretučen je jutros u parku u blizini stadiona Crvene zvezde. Reč je o ulici Ljutice Bogdana broj 2...Prema prvim informacijama, Bojića su bejzbol palicom pretukla trojica muškaraca i otela mu 200.000...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.