Bejzbolkama pretukli Milovana Bojića!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejzbolkama pretukli Milovana Bojića!

Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja, pretučen je u parku u blizini stadiona Crvene zvezde, saznaju beogradski mediji.

Dobio batine: Milovan Bojić

Kako navodi ''Telegraf.rs'', Milovan Bojić je pretučen u Ulici Ljutice Bogdana ispred broja 2 u parkiću preko puta beogradske “Marakane”, a zbog zadobijenih povreda hitno je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Bojića su napala tri mladića bejzbol palicama i oteli su mu oko 200.000 dinara i lična dokumenta, a napadači su pobegli “golfom” sa italijanskim tablicama, tvrdi ''Telegraf''. Bivšeg ministra zdravlja su odbranili mladići koji su došli iz pravca Zvezdinog stadiona. 

 

Portparol Hitne pomoći dr. Nada Macura kazala je za taj portal da je Milovan Bojić zadobio povrede glave i hitno je prevezen na Urgentni centar.

 

''Pretučeni Milovan Bojić zadobio je povrede glave, konstatovane su mu poderotine na licu i sumnja se da mu je polomljena jagodična kost, pa je prevezen na Urgentni centar radi daljeg saniranja povreda'', kaže Macura.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen i opljačkan Milovan Bojić

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013

Milovan Bojić, nekadašnji ministar zdravlja i visoki funkcioner JUL-a Mire Marković, pretučen je i opljačkan u parku u blizini stadiona Crvene zvezde..."Blic" piše da su Bojića pretukli mladići bejzbol palicama i da su mu oteli 200.000 dinara i lična dokumenta...Prema rečima portparolke Hitne...

Nastavak na Mondo...

MILOVAN BOJIĆ: Pretukli su me dok sam nosio novac za slavu!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2013, 07:43

Trojica maskiranih mladića kod stadiona Zvezde izudarala Milovana Bojića (58) i ukrala mu 200.000 dinara..BEOGRAD - Grupa prolaznika spasla Bojića sigurne smrti od batina!..Milovan Bojić (58), bivši ministar zdravlja i član JUL, pretučen je juče oko devet sati ujutru u parku u blizini stadiona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.