Pretučen Milovan Bojić

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Milovan Bojić

BEOGRAD - Milovan Bojić, nekadašnji ministar zdravlja i visoki funkcioner JUL-a Mire Marković, pretučen je u parku u blizini stadiona Crvene zvezde.

Prema prvim informacijama, Bojića su bejzbol palicom pretukla trojica muškaraca i otela mu 200.000 dinara i lična dokumenta. On je pre napada bio u obližnjem supermarketu u kupovini, a napadači su ga presreli u obližnjem parkiću po povratku iz radnje. Izleteli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iz tamnog golfa u počeli da ga biju. Sumnja se da je bio praćen.

Bojiću je u pomoć pritekla grupa mladića koja je tuda prolazila. Nasrnuli su na napadače i oterali ih. Trojka je potom pobegla tamnim golfom italijanske registracije kojem su polomljena stakla pošto su mladići kamenicama gađali auto napadača.

Bojićeve povrede su teške, ali nije životno ugrožen. On je kolima hitne pomoći odmah prevezen u Urgentni centar. Nezvanično, nekadašnji direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i medicinski direktor klinike Ostrog zadobio je teže povrede glave.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Bojić se trenutno nalazi na odeljenju dijagnostike Urgentnog centra posle čega će biti smešten u šok sobu.

Kurir 

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pretučen Milovan Bojić

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2013

Tri osobe pretukle su bejzbol palicama bivšeg ministra zdravlja Milovana Bojića u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu i otele mu 200.000 dinara, saznaje RTS. Napad se desio u parku u blizini stadiona Crvene zvezde. Bojić je zadobio povrede glave i prevezen je u Urgentni centar. Nije životno ugrožen. Kako...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.