Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2021, 18:15

Presuđeno: “Mladi huligan” Kalinić sedeće u policiji dok igra “Zvezda” i još…

Viši sud u Beogradu osudio je danas na kaznu zatvora od 10 meseci, odnosno uslovnu kaznu od 2 godine i 100 hiljada dinara novčane kazne glumca Milana Kalinića povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali “Aleksandar Nikolić”.
Osim toga, sud mu je izrekao i meru zabrane prisustvovanja košarkaškim utakmicama KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Crvena zvezda u trajanju od godinu dana.
Po odluci suda, Milan Kalinić mora, kad god igra njegov omiljeni klub, Crvena zvezda, koliko god traje utakmica, to vreme da provede u policijskoj stanici.
Ovo je mera koja se obično određuje osuđenim huliganima.
Upravo ovu kaznu prošle sedmice je za Kalinića predložio postupajući tužilac.
Ovo je prvostepena presuda, na koju Kalinićeva odbrana ima pravo da uloži žalbu.
Inače, zbog ovog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice za krivično delo nasilničko ponašanje, na osnovu kojeg su osuđeni na iste – uslovne kazne od po četiri meseca zatvora, novčanu kaznu od po 70.000 dinara i zabranu prisustvovanja utakmicama od godinu dana.

I Kalinića tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje, odnosno da je navukao Krkoviću jaknu preko glave, a potom ga udario šakom u glavu, ali on to negira, tvrdeći da nikoga nije ni pokušao da udari, niti da je udario Krkovića.
Ne postoji roditelj koji nije radio domaći zadatak kao Milan Kalinić sa sinom

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KRIV JE: Glumac osuđen na 10 meseci, a utakmice Zvezde ubuduće će gledati u policijskoj stanici!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2021

Sud je Milanu Kaliniću odredio uslovnu kaznu zatvora i zabranio mu da godinu dana prisustvuje košarkaškim utakmicama koje igra Crvena zvezda

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.