Predstavljen Đurovski: Zvezda je uvek bila moćna, Zvezda se ne odbija!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Đurovski: Zvezda je uvek bila moćna, Zvezda se ne odbija!

“Dužan sam kad god mogu da pomognem Zvezdi. Ne samo ja, nego svi ostali koji su ostavili srce na ovom terenu”

Crvena zvezda dobila je trenera koji će voditi klub do kraja sezone. To će biti Boško Đurovski koji je ovog popodneva predstavljen u Ljutice Bogdana.

Novi Zvezdin trener rekao je da je bio pomalo iznenađen pozivom Zvezdana Terzića, ali da je Crvena zvezda klub koji se ne odbija.

Dugujem veliku zahvalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvenoj zvezdi, njegovom rukovodstvu i našim navijačima na ukazanom poverenju. Ovo je za mene veliki izazov, ali ja se toga ne plašim. Ja sam zvezdaš u srcu, moje srce je na stadionu i daću sve od sebe da završimo dostojanstveno ovih pet utakmica. Ne zaboravite da treba da prođemo sutra Čukarički. Nikada se ne radujem unapred”, prvo je što je rekao Đurovski prisutnim novinarima u Ljutice Bogdana.

Terzić planuo: A sad je regularno? Partizan nas je pokrao uz vetar u leđa iz FSS

Kakav stil igre mogu da očekuju navijači Zvezde?

Zvezda mora da igra hrabro do poslednjeg minuta, do poslednje utakmice. Zvezda je uvek bila moćna i moramo pokazati da smo i dalje moćni, i dalje jaki”.

Novi Zvezdin trener ističe da je bio iznenađen pozivom.

Zvezda nikad ne menja trenera kao mali klubovi. Da nije dosadašnji trener podneo ostavku, Zvezda ga ne bi smenila. Bio sam iznenađen, ali na prvi poziv gospodina Terzića došao sam na sastanak. Nisam mogao da odbijem ovakvu ponudu. Zvezda se ne odbija, dužan sam kad god mogu da pomognem. Ne samo ja, nego svi ostali koji su ostavili srce na ovom terenu”.

Zasad Đurovski razmišlja samo o narednih pet mečeva.

Ugovor nisam potpisao. Zvezda me je zvala. Ostajem pet utakmica, za kasnije ćemo videti. Biće skupština. Ja se nadam i moja deviza je da ništa nije nemoguće. Kad završimo ovaj posao, onda ćemo ako bog da sesti i razgovarati”.

Partizan prvak tri kola pre kraja?!

To je tipično za balkansko podneblje. Sve se kao predviđa, sve se unapred zna, ali ništa se pre kraja ne zna. Moramo da dobijemo još četiri do kraja. Moramo da pobedimo svih pet, pa ćemo onda videti”.

Šal na ruci?

Nemojte me to sada a-ha-ha”.

O timu i igračima?

Dobro ih poznajem. Nisam ih baš često gledao, ali sam u poslednje vreme intenzivnije pratio. Imam saradnike koji su u klubu, stručni štab će biti ljudi koji već rade u klubu i koji će biti od velike pomoći kod analize igrača”, zaključio je Đurovski.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.