Izvor: Radio 021, 27.Mar.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Crvene zvezde: Nadamo se nastavku prvenstva u maju

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović nada se da bi prvenstvo moglo da se nastavi u maju, jer takve informacije dolaze iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Mijailović se nalazi u samoizoalciji zbog pandemije virusa korona, navodeći da svako od građana ima ličnu i društvenu odgovornost za postupke koje čine kako bi se "ovo zlo zaustavilo".

Mijailović se nada da bi prvenstvo moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se nastavi u maju.

"Informacije koje je Terzić dobio od UEFA glase da će prvenstva najverovatnije da se nastave u maju, ali ovo je pogodilo čitav svet, tako da niko ne može sa sigurnošću da zna šta ce da bude. Život se u mnogim segmentima vratio unazad i klubovi koji sad nemaju prihode od utakmica, televizijskih prenosa i marketinga, se nalaze u teškom položaju. Ljudi iz Crvene zvezde proučavaju sve varijante kako bismo nastavili da funkcionišemo normalno i verujem da ćemo uspeti da prevaziđemo ovu situaciju i da ćemo u periodu koji nas očekuje, na najbezbolniji način, uspeti da prebrodimo ovo", poručio je Mijailović.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Predsednik Zvezde očekuje nastavak fudbalskog šampionata u maju

Izvor: RTS, 27.Mar.2020

Predsednik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba, Crvene zvezde, Svetozar Mijailović poručio je iz samoizolacije uslovljene pandemijom koronavirusa da očekuje nastavak prvenstva u maju mesecu, jer takve informacije stižu iz Uefe. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.