Izvor: Danas, 07.Maj.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebno nam je vreme

Beograd - Ubedljiva pobeda od 30 razlike pred praznim Pionirom (84:54) protiv Tamiša poslužila je košarkašima Crvene zvezde da doziranim naporom dođu do trećeg trijumfa u domaćem šampionatu. Posle titule u ABA ligi, strahovotog tempa od osam utakmica u 15 dana tokom polufinalne i finalne serije, crveno-beli su došli u situaciju da im je potreban psihički odmor od svega, međutim obaveze u Superligi, kao i težnja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << se osvoji domaće prvenstvo, prvi put od 1998. godine, primoravaju sve u Zvezdi da osmisle metod kojim će istovremeno odmarati igrače i postizati neophodne pobede do polufinala plej-ofa.

- Mislim da je protiv Tamiša bilo evidentno da smo potrošili mnogo energije kroz plej-of i da će biti potreban određen period da se vratimo na nivo kojim možemo biti zadovoljni i spremni za ono što nas očekuje. Momcij su uradili što smo planirali, a najvažnije je da nije bilo povreda. Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i da ćemo početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone - poručio je Dejan Radonjić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lazić: Zvezdaši, napunite Čair

Izvor: B92, 07.Maj.2015

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da crveno-beli žele da nastave pobednički niz protiv Konstantina i pozvao navijače da u što većem broju dođu u Čair.."Veoma mi je drago što ponovo gostujemo u Nišu, u gradu gde smo ove sezone osvojili Kup Radivoja Koraća i za koji nas zaista vežu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.