Prva četvrtina: Milutinov nosi crno-bele u Železniku, FMP - Partizan 13:20

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: Milutinov nosi crno-bele u Železniku, FMP - Partizan 13:20

Košarkaši Partizana gostuju FMP-u u trećem kolu Superlige, a meč iz Železnika možete pratiti uz Blicsport.rs.

Domaće prvenstvo nastavljeno je posle pauze zbog plej-ofa ABA lige i malo je nedostajalo da crno-beli ne igraju ovu utakmicu usled finansijskih problema koje su ipak uspeli da na vreme reše.

Duel u Železniku je susret dve neporažene ekipe, pošto i Partizan i FMP imaju po dve pobede u uvodna dva kola.

Partizan je počeo meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u petorci: Dalo, Milosavljević, Murić, Mačvan, Milutinov, dok su za FMP od početka zaigrali: Čović, Dobrić, Lazarević, Mićović i Šturanović.

Uvodni trenuci su bili prilično neefikasni, za domaćina su pogodil samo Dobrić i Čović, koji je zadavao probleme Dalou, pa je startni plej Partizana na ovoj utakmici brzo dobio dve lične greške. Crno-beli su se oslonili na iskusne Milosavljevića, Milutinova i Mačvana koji su se pobrinuli za 5:8.

Taj rezultat je dugo bio na snazi, jer su se ređali promašaji Lazarevića i Davidovca, na drugoj strani Milosavljevića i Mačvana, dok Milutinov nije uspeo da završi alej-up dodavanje Murića. Posle skoro tri minuta je Gudurić prekinuo period bez koša, ali su brzo uzvratili crno-beli serijom 2:8 za 9:16.

Nikola Milutinov je bio najbolji u gostujućim redovima i sa osam poena, uz pomoć Tepića, završio je prvu četvrtinu pogotkom za 13:20.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: "Panteri" prete, Milutinov odličan, FMP - Partizan 32:35

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Košarkaši Partizana gostuju FMP-u u trećem kolu Superlige, a meč iz Železnika možete pratiti uz Blicsport.rs...Domaće prvenstvo nastavljeno je posle pauze zbog plej-ofa ABA lige i malo je nedostajalo da crno-beli ne igraju ovu utakmicu usled finansijskih problema koje su ipak uspeli da na vreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.