Ubedljiva pobeda od 30 razlike pred praznim Pionirom (84:54) protiv Tamiša poslužila je košarkašima Crvene zvezde da doziranim naporom dođu do trećeg trijumfa u domaćem šampionatu. Posle titule u ABA ligi, strahovotog tempa od osam utakmica u 15 dana tokom polufinalne i finalne serije, crveno-beli su došli u situaciju da im je potreban psihički odmor od svega, međutim obaveze u Superligi, kao i težnja da se osvoji domaće prvenstvo, prvi put od 1998. godine, primoravaju sve u Zvezdi da osmisle metod kojim će istovremeno odmarati igrače i postizati neophodne pobede do polufinala plej-ofa.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }


– Mislim da je protiv Tamiša bilo evidentno da smo potrošili mnogo energije kroz plej-of i da će biti potreban određen period da se vratimo na nivo kojim možemo biti zadovoljni i spremni za ono što nas očekuje. Momcij su uradili što smo planirali, a najvažnije je da nije bilo povreda. Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i da ćemo početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone – poručio je Dejan Radonjić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari