Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 17:44

Popović: Svi smo očekivali Zvezdu, kreće dugo očekivano finale

Košarkaš Budućnosti Petar Popović izjavio je da očekuje pobedu svog tima protiv Crvene zvezde na startu finalne serije regionalne ABA lige.
Prva utakmica finala regionalnog takmičenja počinje u nedelju, kada će beogradski crveno-beli dočekati Budućnost od 18.30 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

"Svi smo očekivali Zvezdu, uz poštovanje prema Igokei na svemu što je uradila. To se i dogodilo, Zvezda je ostvarila laganu pobedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kreće dugo očekivano finale. Ne bih ulazio u analizu ko je bolji, mi ili oni. Treba da se spremamo najbolje što možemo i pokažemo najviše", rekao je Popović, prenose "Vijesti".
Mi smo pobednici, imamo takav karakter, ni u jednu utakmicu ne ulazimo da nam je svejedno, kaže Popović.
"Igramo dobru odbranu, fizički smo dobro spremni, a finalu sve mora da bude na vrHunskom nivou da bi se dobio meč. Mi mislimo na prvi, nakon njega biće i taktičkih prilagođavanja. Probaćemo da pobedimo na startu plej-of serije. Kad smo igrali poslednju utakmicu u Beogradu, nije bilo publike, ali nije pitanje za mene - ima li je ili nema, to je pitanje za organizatore. Ja volim kad ima publike, kada se oseća takmičarska atmosfera. Voleo bih da bude navijača, lepše je i sa malo publike, nego da nema nikoga u dvorani" zaključio je Popović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FINALE ABA LIGE SA NAVIJAČIMA: Igrač Budućnosti priželjkuje navijače!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021

Prva utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti očekuje nas u nedelju od 18:30 sati u Beogradu. Obe ekipe zasluženo su se našle u finišu takmičenja i očekuje nas zaista kvalitetna košarka. Organizator igre Budućnosti, Petar Popović rekao je da se nada pobedi svoje ekipe u premijernom...

Nastavak na HotSport.rs...

Dejan Milojević: Uvek mi je bilo najlakše da igram finala, osnove će presuditi

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 13:00

"Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću tražiti od momaka - da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo - nadam se da hoće", izjavio je trener podgoričke Budućnosti..U nedelju (18.30) je na programu prva utakmica finalne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.