0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

FINALE ABA LIGE SA NAVIJAČIMA: Igrač Budućnosti priželjkuje navijače!

Objavljeno: 13.05.21 u 17:45

Prva utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti očekuje nas u nedelju od 18:30 sati u Beogradu. Obe ekipe zasluženo su se našle u finišu takmičenja i očekuje nas zaista kvalitetna košarka.

Organizator igre Budućnosti, Petar Popović rekao je da se nada pobedi svoje ekipe u premijernom meču ovogodišnjeg finala.

„Svi smo očekivali Zvezdu, uz poštovanje prema Igokei na svemu što je uradila. To se i dogodilo, Zvezda je ostvarila laganu pobedu, kreće dugo očekivano finale. Ne bih ulazio u analizu ko je bolji, mi ili oni. Treba da se spremamo najbolje što možemo i pokažemo najviše“. rekao je plej Budućnosti.

Popović je izjavio da bi pored pobede u Beogradu želeo da vidi i navijače.

„Igramo dobru odbranu, fizički smo dobro spremni, a finalu sve mora da bude na vrhunskom nivou da bi se dobio meč. Mi mislimo na prvi, nakon njega biće i taktičkih prilagođavanja. Probaćemo da pobedimo na startu plej-of serije. Kad smo igrali poslednju utakmicu u Beogradu, nije bilo publike, ali nije pitanje za mene – ima li je ili nema, to je pitanje za organizatore. Ja volim kad ima publike, kada se oseća takmičarska atmosfera. Voleo bih da bude navijača, lepše je i sa malo publike, nego da nema nikoga u dvorani“, zaključio je Popović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter