Pomaže Zvezdi da uzme titulu: Dragutin Topić trenira Milijaša (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Maj.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomaže Zvezdi da uzme titulu: Dragutin Topić trenira Milijaša (VIDEO)

Proslavljeni atletičar Dragutin Topić indirektno se uključio u akciju „Zvezda čeka titulu“.
Nekadašnji član AK Crvena zvezda i evropski šampion u skoku u vis davao je instrukcije kapitenu crveno–belih fudbalera Nenadu Milijašu u teretani „Fitnes Aktiv“ na Marakani.
Posle odrađene serije sa tegom, Topić je pohvalio Milijaša i na „Fejsbuku“ okačio taj video uz komentar:
Kapiten FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda Nenad Milijaš radi vredno, drago mi je što mu pomažem jer je predan poslu kojim se bavi, pravi uzor svima!
Pogledajte kako Milijaš diže tegove OVDE.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Milijaš u epizodi - snagator! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2014

Pojedinci su skloni da mu zamere na nedovoljnoj fizičkoj pripremljenosti, ali  sudeći po klipu koji je na svoju Fejsbuk stranu okačio proslavljeni srpski atletičar Dragutin Topić kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš ne zabušava na treninzima. "Kapiten FK Crvena zvezda Nenad Milijaš...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.