Poluvreme: Zvižduci na Marakani! Rajković sprečio novi gol, Zvezda - Radnički Niš 0:1!

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Zvižduci na Marakani! Rajković sprečio novi gol, Zvezda - Radnički Niš 0:1!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv niškog Radničkog, a utakmicu trećeg kola Superlige sa stadiona "Rajko Mitić" možete pratiti uživo uz Blicsport. Crveno-beli na poluvremenu gube sa 0:1.

Ovo je prvi nastup srpskog viceprvaka pred svojim navijačima na domaćoj sceni i dolazi posle turbelntne pobede preokretom protiv OFK Beograda (6:2 posle 0:2), odnosno remija sa Metalcem (0:0).

Krenuli su crveno-beli ofanzivno od samog početka protiv Nišlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i najopasniji pokušaj imao je Idan Vered posle udarca sa distance u 11. minutu, da bi uzvratio Marjanović snažnim šutem preko prečke iskosa sa desne strane.

U 19. minutu je Katai prebacio odbranu gostiju i pronašao Jovića koji je izdržao duel sa Radošom Bulatovićem, ali je centrirao oštro kroz peterac gde nikog nije bilo, iako je Vered čekao povratnu loptu.

Navijači Zvezde su često skandirali legendi kluba Draganu Džajiću, kome je nedavno ugrađen stent zbog višegodišnjih problema sa srcem, ali se jedan od najboljih naših igrača u istoriji oseća dobro i na kućnom je lečenju posle hirurške intervencije.

Koliko su redovi domaće ekipe bili rastrzani svedoči i trenutak iz 23. minuta kada je Rajković krenuo na jednu dubinsku loptu koju je Mbođ bez potrebe nesmotreno izbacio u korner, u nedostatku komunikacije sa kapitenom, koji je imao šta da zameri visokom štoperu.

Trgli su se malo Božovićevi puleni, ali bez pravih šansi, jedino je Vered u samom finišu prvog poluvremena pogodio spoljni deo mreže pored desne stative iz gužve. Pred sam odlazak na predah je Radnički mogao da udvostruči prednost, Jovanović je pocepao Zvezdinu odbranu dodavanje glavom za Trifunovića, on je umakao Vukašinu Jovanoviću i probao da lobuje Rajkovića koji je krajnjim naporom zakačio loptu, dovoljno da je spreči da mu završi iza leđa.

Crvena zvezda - Radnički Niš 0:1 (0:1) - u toku

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Bojan Nikolić;

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Jovanović, Mbođ, Ibanjez, Kovačević, Savićević, Vered, Katai, Parker, Jović.

Radnički Niš: Aleksandar Jovanović, Petrović, D. Bulatović, Lakiš-Pešić, Bogdanović, R. Bulatović (od 27. Rosić), Đuričković, Marjanović, Trifunović, Aleksandar Jovanović, Đorđević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.