Poluvreme - Zvezda bolja, semafor to ne pokazuje! Navijači već licitiraju milionima za Joveljića! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda bolja, semafor to ne pokazuje! Navijači već licitiraju milionima za Joveljića! (video)

Crveno-beli odlično odligrali prvo poluvreme, ali vođstvo izostalo.

Završeno je prvo poluvreme utakmice između omladinskih ekipa Crvene zvezde i Napolija u U19 Lige šampiona, rezultat na Banovom brdu posle prvih 45 minuta je 1:1, iako su crveno-beli imali nekoliko veoma dobrih, ali neiskorišćenih prilika.

Poveli su gosti u 13. minutu. Najpre odlična prilika za Napoli, ali Gordić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sjajno intervenisao. i izbio loptu u korner, posle kojeg su Napolitanci uspeli da povedu. Gaetano je odlično izveo udarac iz ugla, a Sense je umakao pažnji Zvezdinih fudbalera i rutinski prosledio loptu u mrežu - 0:1.

Ali, već u 16. minutu Zvezda uzvraća preko Zvezdinog najboljeg strelca Dejana Joveljića. Aleksa Terzić je odlično centrirao sa leve strane, Zvezdin golgeter je bio na pravom mestu i udarcem glavom poslao loptu u mrežu golmana D'Andree - 1:1.

Nova opasnost po gol Zvezde viđena je opet posle kornera, ovog puta u 31. minutu, ali je sada Zvezdina odbrana uspela da otkloni opasnost.

Uzvratio je Jočić lepim pokušajem iskosa sa leve strane ali lopta završava zamalo iznad prečke.

Nova prilika za Zvezdu u 38. minutu, Velikić je centrirao sa desne strane, Joveljić opet glavom pokušao, ali je zamalo bio neprecizan.

Minut kasnije noa opasnost po gol Napolitanaca, Kupusović je pokušao, ali su se gosti odbranili, Zvezda je iz ove akcije dobila samo korner.

U 41. minutu Napoli je bio blizu novog vođstva, ovoga puta iz slobodnog udarca, koji je lukavo izgveo Gaetano iskosa sa leve strane, ali je Gordić uspeo da gol linije da izbije tu lopt u polje.

Navijači su zadovoljni viđenim, ako je suditi po njihovim komentarima na društvenim mrežama.

-

Слика која показује колико је Црвена Звезда унапредила своју омладинску школу за само 5 година! 2013. решетао нас је ко је стигао (генерације '94-95). Данас смо учесници омладинске ЛШ, играмо изједначен меч са Наполијем (1:1 тренутно) и имамо сјајну талентовану генерацију! #fkcz pic.twitter.com/lszJNSExAL

— Zvezdaš99 (@ObilicPB) September 18, 2018 -

Јовељића у први тим од зиме!!! Дечко ће да покида у омладинској ЛШ има да добијамо милионске понуде за њега! Ево га први, идемо даље. #fkcz #ucl

— Zvezdaš99 (@ObilicPB) September 18, 2018 -

Bravo Jovelja,bravo klinci #fkcz #UCL

— milojević (@koffeinee) September 18, 2018 -

Bravo Jovelja legendo !! #fkz #youthleague

— £¥K@ 👑 (@LuxVozdovac) September 18, 2018 -

Kakav je golgeter Jovelja. Bravo mali!

— Ćivko (@MostoCrinte) September 18, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda drži "nulu" - Navijači shvatili kako je Radniku bilo za vikend! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

Nije lako u evropskoj eliti. Crveno-beli imali dosta problema da dođu do daha tokom prvih 45 minuta...Već nakon prvih 45 minuta igre u duelu sa Napolijem fudbaleri Crvene zvezde mogli su da vide da rivali poput Suduve i Spartaksa nisu ni blizu onome što nudi evropska elita...Napoli je dominirao tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.