Poluvreme - Pravi derbi u Nišu, Zvezda u minusu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Pravi derbi u Nišu, Zvezda u minusu! (video)

Odlična utakmica u Nišu, duel dve prvoplasirane ekipe opravdao je očekivanja tokom prvog poluvremena.

Sedamnaesto kolo Superlige igra se u znaku večerašnjeg derbija na niškom ''Čairu'', gde je posle prvog poluvremena Radnički - Crvena zvezda 2:1!

Početek meča bio je po meri aktuelnog šampiona, koji večeras u Nišu nastupa bez nekolicine povređenih igrača, poput kapitena Savića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatim Jovičića, Stojkovića, Jovančića, Pavkova, Boaćija, dok je Marin na klupi.

Igrao se šesti minut meča, kada je Veljko Simić probio po desnoj strani, usledio je centaršut Hajduna, a u kaznenom prostoru odliščno reeaguje Nenad Krstičić koji šalje loptu u mrežu golmana Ristića - 0:1.

Ali, rano vođstvo Zvezde nije obeshrabrilo domaćina, Radnički je zaigrao bolje i već u 16. minutu stiže do izjednačenja. Nikola Drinčić je odlično izveo slobodan udarac, odbrana Zvezde nije najbolje reagovala i lopta je stigla do Haskića koji iz neposredne blizine uspeva da savlada Borjana - 1:1.

Ovaj pogodak je dodatno okuražio Nišlije, koji u 26. minutu uspevaju da izbore preokret. Drinčić je sa centra terena poslao dugu loptu ka Ranđeloviću, ovaj beži Hajdinu, izlazi jedan na jedan sa Borjanom i pogađa mrežu za 2:1.

---

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prštalo u Nišu, Radnički prekinuo Zvezdinu seriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018

Mnogo nervoze u finišu, ali generalno, derbi je uglavnom opravdao očekivanja...U derbiju 17. kola Superlige, Radnički i Crvena zvezda podelili su bodove. Meč je završen rezultatom 2:2, pa je Milojevićev tim zadržao devet bodova više na vrhu tabele u odnosu na večerašnjeg rivala. Ujedno, večeras...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.