Radnički na na Čairu dočekuje Cervenu zvezdu

Izvor: RTS, 24.Nov.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički na na Čairu dočekuje Cervenu zvezdu

Fudbaleri niškog Radničkog i Crvene zvezde sastaju se na Čairu u derbiju 17. kola Superlige Srbije. Dan kasnije, u nedelju od 17.00, Partizan čeka "fenjeraša" Dinamo iz Vranja.
Aktuelni šampion u dosadašnjem delu prvenstva ima 15 pobeda i samo jedan remi, sa Partizanom, a priliku da mu pokvari skor ima drugoplasirani tim Supelige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Nišu.

Razlika između njih iznosi devet bodova, a pored toga Radnički se bori i sa lošim međusobnim skorom u poslednje tri godine jer je izgubio svih devet okršaja sa Crvenom zvezdom i to većinu prilično lako.
Pretpostavlja se da će sada biti daleko neizvesnije, posebno što Zvezda ima dosta povređenih igrača, ali će i pored toga sigurno imati veliku želju da napravi pravu uvertiru pred put u Napulj.
Trećeplasirani Partizan čeka njihov kiks i da smanji zaostatak, možda čak u odnosu na oba tima, a u Humsku stiže Dinamo sa dna tabele.
Nakon tri vezana remija crno-beli su se vratili u pobednički ritam sa dva trijumfa i nameravaju da nastave niz i nakon debitanta u Superligi.
Kolo su, utakmucom na Banovom brdu, otvorili Čukarički i Rad, a posle preokreta pobedu je odnela domaća ekipa sa 2:1.
Danas Vojvodina dočekuje Zemun, a zanimljiv duel očekuje se između Voždovca i Proletera.
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odličan derbi - Zvezda zadovoljnija (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018

Remi na "Čairu" koji ostavlja crveno-bele na "plus devet".

Nastavak na Mondo...

UŽIVO: Radnički Niš - Crvena zvezda 2:2

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2018

Iako muče muku sa povredama, crveno-beli žele trijumf u Nišu, koji im teoretski obezbeđuje jesenju titulu Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde, dva najbolje plasirana tima na tabeli Superlige Srbije, sastaju se u Nišu, u 17. kolu domaćeg prvenstva. Pobeda bi crveno-belima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.