Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje evropsko proljeće, Zvezda čeka CSKA

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju večeras CSKA iz Moskve u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope i na taj način počinje dugo čekano "evropsko proljeće".

Prvi put poslije skoro 27 godina, odnosno poslije istorijskog duela u polufinalu Kupa šampiona protiv Bajerna, 24. marta 1991. godine, Zvezda će na svom stadionu dočekati evropskog rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << s obzirom na to da im u proljeće 1992. godine zbog sankcija to nije bilo dozvoljeno.

Zvezda je jesenas ispisala istoriju, postala prvi tim koji je iz prvog kola kvalifikacija stigao do eliminacione faze, a sada ima priliku da napravi korak više.

"Došli smo do eliminacione faze na lijep način, apsolutno zasluženo, borimo se da uđemo među 16 najboljih ekipa u Ligi Evrope. Ovo je prvo poluvrijeme, igra se najmanje 180 minuta i u fudbalu je sve moguće. Nisam od trenera koji kalkulišu, imamo plan igre, branićemo se napadom. U suprotnom bi bilo pogrešno", poručio je trener Vladan Milojević u posljednjem obraćanju medijima uoči utakmice.

Zvezdina evropska priča počela je u julu protiv Florijane sa Malte, a potom su redom eliminisani kazahstanski Irtiš, češka Sparta iz Praga i ruski Krasnodar.

U grupnoj fazi, u konkurenciji Arsenala, BATE Borisova i Kelna, crveno-bijeli su završili drugi u grupi i zasluženo prošli dalje.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić počinje u 18 sati.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje evropsko proleće: Zvezda čeka CSKA iz Moskve

Izvor: RTS, 13.Feb.2018

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju večeras CSKA iz Moskve u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope i na taj način počinje dugo čekano "evropsko proleće". Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18 sati, uz direktan prenos na našem Prvom programu i putem lajv striminga na sajtu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.