Izvor: Danas, 11.Nov.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plasman u Top 16 nije obaveza

Beograd - Novo putešestvije očekuje košarkaše Crvene zvezde. Letom preko Frankfurta, do Bilbaa, pa autobusom do Vitorije osmočasovno putovanje uticaće na fizičko stanje crveno-belih, ali nikako ne bi smelo na psihičko, s obzirom da u četvrtak igraju protiv Laboral kuće jedan od mečeva u kojima bi brejk imao vrednost eventualnog prolaska u Top 16 fazu Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << (20.30).

Trener Dejan Radonjić, svestan je težine zadatka, pogotovo što Laboral kuća nije doživela poraz na svom terenu u Evroligi. U odnosu na prošlu sezonu, kada je Zvezda došla do brejka u Vitoriji, ekipa je napravila velike rezove. Dovela je sedam novih igrača, od kojih Davis Bertans, bivša uzdanica Partizana, pruža najbolje partije. Od starosedelaca Tomas Ertel je trenutno najtraženiji plej u Evropi. Zvezda ima pet pobeda protiv španskih timova, ali će do šeste mnogo teže doći.

- Mi nemamo obavezu prolaska u Top 16, već da na svakom meču damo maksimum i da idemo na pobedu, a tako će i biti u duelu sa Laboral kućom. Bilo bi lepo da dođemo i do šestog trijumfa sa španskim ekipama. Treba podsetiti da smo najmlađi tim u grupi, u kojoj četiri ekipe imaju daleko veće budžete. Nama je i dalje svaka pobeda u Evroligi uspeh, a prolaz u Top 16 velika želja - naveo je Dejan Radonjić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEMATIKA: Hoće li je bratstvo skupo da košta Zvezdu?

Izvor: HotSport.rs, 12.Nov.2014, 00:57

Zacrtani cilj Crvene zvezde kada je u pitanju evroligaško takmičenje ove sezone je plasman u Top 16 fazu čime bi bilo obezbeđno još najmanje 14 jakih utakmica za perspektivan tim Dejana Radonjića i barem još sedam mečeva u punoj Beogradskoj areni.. . Međutim, da bi taj cilj bio ispunjen klubu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.