Petković: Koleno je sve bolje

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Koleno je sve bolje

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da je koleno svakim danom sve bolje posle kidanja prednjih ukrštenih ligamenata.

Petković je sredinom oktobra pokidao prednje ukrštene ligamente desne noge, ali se na teren vratio mnogo ranije nego što se to očekivalo.

On je u pobedi nad Radom u 26. kolu Jelen Superlige odigrao poslednjih pet minuta.

„Ne mogu mnogo da kažem o svojoj igri na osnovu dva puta po pet minuta koliko sam odigrao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novom Sadu, odnosno danas protiv Rada. Koleno je sve bolje i bolje i verujem da ću do kraja prvenstva dobijati sve veću i veću minutažu. Dosta sam gledao saigrače van terena i iz iskustva mogu da potvrdim da ne postoji ništa teže od toga bez obzira na dešavanja u igri“, rekao je Petković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petković: Koleno je sve bolje, brzo će početi spremanje za Čuku

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 12:44

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković srećan je zbog povratka na teren posle povrede ligamenata...Njegova ekipa pobedila je Rad u 26. kolu Superlige sa 2:0, a on je bio akter meča od 86. minuta, kada je zamenio Cvetkovića..."Ne mogu puno da kažem o svojoj igri na osnovu dva puta po pet minuta koliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.