Petković: Koleno je sve bolje

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da je koleno svakim danom sve bolje posle kidanja prednjih ukrštenih ligamenata.

Izvor: ÐN

Nedelja, 03.05.2015.

22:44

Default images
Starsportphoto

Petković je sredinom oktobra pokidao prednje ukrštene ligamente desne noge, ali se na teren vratio mnogo ranije nego što se to očekivalo.

On je u pobedi nad Radom u 26. kolu Jelen Superlige odigrao poslednjih pet minuta.

„Ne mogu mnogo da kažem o svojoj igri na osnovu dva puta po pet minuta koliko sam odigrao u Novom Sadu, odnosno danas protiv Rada. Koleno je sve bolje i bolje i verujem da ću do kraja prvenstva dobijati sve veću i veću minutažu. Dosta sam gledao saigrače van terena i iz iskustva mogu da potvrdim da ne postoji ništa teže od toga bez obzira na dešavanja u igri“, rekao je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: