UŽIVO: Crvena zvezda – Rad 2:0, Katai pakuje, Orlandić i Jović pogađaju! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda – Rad 2:0, Katai pakuje, Orlandić i Jović pogađaju! (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos utakmice 26. kola Superlige

81. minut - Vukašin Jovanović izlazi iz igre. Mamadu Mbođ debituje! Ne baš sjajan ambijent za to.

60. minut - Mnogo mirnije drugo poluvreme. Zvezda zadovoljna rezultatom.

46. minut - Za sada nema izmena.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Ubedljiva prednost Crvene zvezde posle prvih 45 minuta na stadionu Rajko Mitić. Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Katai veoma raspoložen, Luka Jović i Petar Orlandić odlično funkcionišu kao tandem.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!! 

16. minut - Luka Jović za 2:0! Katai je ponovo asistent.



11. minut - Uzrvaća Zvezda, ali istakao se među stativama gostiju Boris Radunović. Prvo je pokušaj Aleksandra Kataija sproveo u korner, a potom odbranio i udarac Orlandića sa peterca. Ali, bio je nemoćan u 12. minutu. Katai je probio i fenomenalno asistirao do Orlandića, a visoki crnogorski golgeter se sjajno snašao i spoljnim delom kopačke doveo Zvezdu u vođstvo od 1:0!



1. minut - Posle samo 40 sekundi velika šansa za Rad. Branislav Milošević je spojio sa golom mladog Nemanju Mihajlovića, koji je bio oči u oči sa Predragom Rajkovićem ali je tukao u stativu.



Crvea zvezda (4-1-3-2): Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Grujić – Lazović, Ristić, Katai – Jović, Orlandić;

Rad (4-2-3-1): Radunović – N. Đuriće, I. Đurić, Maraš, Obradović – Gnjatić, Milošević – Rodić, Ljujić, Mihajlović - Veselinović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ ISPUNIO ‘OBEĆANJE': Parker na klupi, Orlandić ruši ‘građevinu’

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015

U 17 časova pred praznim tribinama stadiona “Rajko Mitić” snage će da odmere Crvena zvezda i Rad u okviru 26. kola Jelen Superlige.. . Ulog je veliki, crveno-beli žele da nastave šampionsku poteru za Partizanom, dok će Rad pokušati da se ubaci u borbu za evropska takmičenja. Trener Crvene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.