Pesma na Severu posle meča! Pešić: Rusi došli da ne prime gol! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma na ''Severu'' posle meča! Pešić: ''Rusi došli da ne prime gol!'' (foto)

Navijači Crvene zvezde nemaju šta da zamere svojim ljubimcima posle remija sa Moskovljanima.

Bez pobednika i bez golova u večerašnjem duelu Zvezde i moskovskog CSKA u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Zvezda je bila bliža pobedi, odlične prilikle nisu iskoristili Radonjić, Le Talek, Krstičić, a da ne klonu duhom pred revanš za osam dana, navijači crveno-belih su ih pesmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozdravili odmah posle meča.

U prvoj reakciji pred kamerama RTS-a napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić je primetio da su Rusi ostvarili svoj primarni cilj večeras, ali je i dalje uveren u Zvezdin prolaz u osminu finala.

''Želim da se zahvalim publici što nas je podržala u ovakvom broju. Niko nije zadovoljan kad ne pobedi, ali imamo aktivan rezultat i mislim da ćemo proći ovu fazu takmičenja.

Mogli smo i da damo i da primimo neke golove.

Moje neko mišljenje je da su oni i došli da ne prime gol. Za osam dana je revanš, daćemo sve od sebe'',
izjavio je Pešić.

-
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utisci trenera CSKA posle remija na "Marakani"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2018

Odluka za osam dana u Moskvi. U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope nije bilo golova na Marakani u meču Crvene zvezde i CSKA. Čini se da su obe ekipe zadovoljne napustile naš najveći stadion. Trener "armejaca" Viktor Gončarenko bio je nezadovoljan napadačima koji nisu uspeli da zatresu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Borjan: Odličan rezultat, prihvatio bih 0:0 i pre meča

Izvor: B92, 13.Feb.2018

Golman Crvene zvezde Milan Borjan i štoper Demijan Le Talek zadovoljni su remijem sa CSKA u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope...Dva tima su remizirala bez golova pred 35.000 navijača na "Rajku Mitiću", a revanš je 21. februara u Moskvi..."Odigrali smo odličnu utakmicu. Imali smo šanse, nismo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.