Izvor: Piplmetar.rs, 27.Maj.2023, 12:31

Pešić: „Ovo je istina o guranju Dragovića! Da je bilo sve kao u poslednja 2 meseca, ne bi došlo do rastanka“

Napadač Zvezde „otvorio dušu“ posle finala Kupa i osvajanja duple krune

Foto: MN Press


Pored toga što je sa dva gola doneo Crvenoj zvezdi trofej Kupa Srbije, o Aleksandru Pešiću se dan posle finala najviše pričalo u kontekstu potencijalnog odlaska iz kluba i svađe sa Aleksandrom Dragovićem.
Tako se u poetak popodne pojavila vest da je Pešić spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da napusti Marakanu i pređe u Ferencvaroš, a sam fudbaler je za „Sportski žurnal“ rekao:
Ne. Imam još dve godine ugovora, ne razmišljam o odlasku – jasan je Pešić koji se osvrće na ponude:
Ne bi tako bilo da neko ne ceni moje kvalitete. U fudbalu se nikad bne zna. Nisam u fazi da jurim karijeru. Kad sam imao šansu da odem u Englesku i da se naplatim – nisam. Igram za voljeni klub, zadovoljan sam. Što se mene tiče, neka dođu i dvojica! Što jača konkurencija, ja sam bolji. U Tuluzu su bili Ben Jeder i Brajtvajt, pa sam igrao. Što se ne bih u Zvezdi? Nije lako ovde, težak je ovo dres. Nije sve kako se čini spolja, mi unutra znamo šta nas muči. I Rakonjac je dobar igrač, mlad.
Foto: Nikola Tomić


Osvrnuo se Pešić na sukob sa Dragovićem tokom proslave gola.
Na internetu i pojedini novinari jedva čekaju da naprave frku gde je nema. Dragović i ja smo dobri prijatelji. Skoro svako jutro pijemo kafu i doručkujemo zajedno. Nema nikakvog problema između nas, ni na terenu, ni sada. Potrao je ka meni i rekao: Peša, nemoj da skidaš dres. Rekao sam mu da me pusti da dobijem karton i da izbacim nervozu iz sebe. On nekoliko puta pokušao da me odgovori, ja terao po svom. I tako se završilo. Ljudi treba da prestanu da prave problem gde ga nema.
Progovorio je Pešić i o odlazećem treneru Milošu Milojeviću.
Možda mi igrači nismo u nekim situacijama bili korektni prema Miloju, a ni on prema nama. Mi smo nekad teški, gledamo sebe i svoje mesto, a on ima 25 igrača i mora da pravi balans. Da je bilo sve kao u poslednja dva meseca, ne bi došlo do rastanka. Kad se trener promeni, krivicu imaju i igrači. Vratili smo mu duplom krunom, nismo mu ostali dužni. Želim mu da nađe dobar angažman.
(Telegraf.rs)


Video: Pešić: San se ostvario, dupla kruna i dva gola za pobedu u finalu

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.