Da je bilo sve kao u poslednja 2 meseca, ne bi došlo do rastanka Pešić otvorio dušu posle osvajanja duple krune

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 11:39

"Da je bilo sve kao u poslednja 2 meseca, ne bi došlo do rastanka" Pešić otvorio dušu posle osvajanja duple krune

Još jednom je prokomentarisao sukob sa Dragovićem.

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić u razgovoru za Sportski žurnal prokomentarisao je minulu sezonu tima sa Marakane.

Nezaobilazna tema je bio eventualni odlazak iz kluba, o kome se spekuliše u poslednje vreme

Ne. Imam još dve godine ugovora, ne razmišljam o odlasku - jasan je Pešić koji se osvrće na ponude:

Ne bi tako bilo da neko ne ceni moje kvalitete. U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalu se nikad bne zna. Nisam u fazi da jurim karijeru. Kad sam imao šansu da odem u Englesku i da se naplatim - nisam. Igram za voljeni klub, zadovoljan sam. Što se mene tiče, neka dođu i dvojica! Što jača konkurencija, ja sam bolji. U Tuluzu su bili Ben Jeder i Brajtvajt, pa sam igrao. Što se ne bih u Zvezdi? Nije lako ovde, težak je ovo dres. Nije sve kako se čini spolja, mi unutra znamo šta nas muči. I Rakonjac je dobar igrač, mlad.

U finalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog koju su crveno-beli rešili u svoju korist (2:1), nakon postignutog gola došlo je do sukoba sa Aleksandrom Dragovićem.

Na internetu i pojedini novinari jedva čekaju da naprave frku gde je nema. Dragović i ja smo dobri prijatelji. Skoro svako jutro pijemo kafu i doručkujemo zajedno. Nema nikakvog problema između nas, ni na terenu, ni sada. Potrao je ka meni i rekao: Peša, nemoj da skidaš dres. Rekao sam mu da me pusti da dobijem karton i da izbacim nervozu iz sebe. On nekoliko puta pokušao da me odgovori, ja terao po svom. I tako se završilo. Ljudi treba da prestanu da prave problem gde ga nema - rekao je Pešić.

Progovorio je Pešić i o odlazećem treneru Milošu Milojeviću.

Možda mi igrači nismo u nekim situacijama bili korektni prema Miloju, a ni on prema nama. Mi smo nekad teški, gledamo sebe i svoje mesto, a on ima 25 igrača i mora da pravi balans. Da je bilo sve kao u poslednja dva meseca, ne bi došlo do rastanka. Kad se trener promeni, krivicu imaju i igrači. Vratili smo mu duplom krunom, nismo mu ostali dužni. Želim mu da nađe dobar angažman - istakao je napadač.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pešić: „Ovo je istina o guranju Dragovića! Da je bilo sve kao u poslednja 2 meseca, ne bi došlo do rastanka“

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Maj.2023

Napadač Zvezde „otvorio dušu“ posle finala Kupa i osvajanja duple krune .. Foto: MN Press. .. Pored toga što je sa dva gola doneo Crvenoj zvezdi trofej Kupa Srbije, o Aleksandru Pešiću se dan posle finala najviše pričalo u kontekstu potencijalnog odlaska iz kluba i svađe...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.