Pavićević: Primali smo komplimente za strance, a sada smo pogrešili

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 00:27

Pavićević: Primali smo komplimente za strance, a sada smo pogrešili

Trener Mornara iz Bara Mihajlo Pavićević čestitao je Crvenoj zvezdi na trijumfu u 8. kolu ABA lige.

On je podržao ideju Svetsialva Pešića da se oformi domaća liga, a da bi se u tom slučaju polako "penzionisala" .

"Želeo bih da vas pozdravim i čestitam ekipi Zvezde na pobedi. To se nije dovodilo ni pre ni tokom meča u pitanje. Jednostavno, mi smo pokušali da se suprotstavimo koliko smo mogli. Dominacija pod košem je bila evidentna, a kada imate takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dominaciju sa 22 ofanzivna skoka, a onda ekipa koja ima spoljnu liniju koja kažnjava sve živo, moram da budem zadovoljan kako smo se pokazali. Borili smo se u okviru svojih mogućnosti i pokušali da učinimo utakmicu zanimljivom. Nismo u dobroj situaciji. Nikako ne padamo duhom, nego ćemo se boriti do kraja, nego već od naredne utakmice, pa do kraja da izborimo status u ABA ligi. Kao što je poznato, napravili smo neke promene, a biće ih još. Imamo probleme iz utakmice u utakmicu. U trku moramo da reagujemo, da nađemo neka rešenja i pod košem i još uvek tražimo nešto na spoljnim pozicijama, teško je naći igrača koji će napraviti prednost. Da ne dužim sa problemima, želim Zvezdi dosta uspeha u Evroligi i ABA ligi i da poželim treneru Sferopulosu dobrodošlicu u ABA ligu. Sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Pavićević..

Zatim je Pavićević upitan o pojačanjima.

"Znate, kako smo primali komplimente da pogađamo strance i pojačanja, tako moramo da kažemo da smo nekada pogrešili i to je evidentno. Ne mogu da kažem da smo promašili sa pojačanjima, ali sa dobrim brojem jesmo. Kada ste limitirani, onda tražite pojačanje iz svog budžeta. Kada dovedete rukije iz Amerike. Nikada ne znate u kom pravcu će to otići, mač je sa dve oštrice. Znate čija je to krivica, tu nema bežanja, apsolutno je moja. Ja neću dozvoliti da ako pogrešim jednom. Već smo napravili izmene. Tražićemo još neke promene da napravimo ekipu koja može da izbori opstanak u ABA ligi, da li ćemo uspeti, to nema sumnje", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.