Parkera u ponedeljak čeka kazna, pod znakom pitanja nastup protiv Voždovca

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkera u ponedeljak čeka kazna, pod znakom pitanja nastup protiv Voždovca

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker trenirao je sa ekipom u petak, a dan ranije nije se pojavio zbog smrtnog slučaja u porodici.

Naime, Parker je zbog smrtnog slučaja dobio dozvolu da tek posle duela sa Voždovcem ode u Veliku Britaniju i vrati se za tri dana, što ga je revoltiralo.

Kako Blicsport saznaje, u ponedeljak će zbog propuštanja treninga biti određena i kazna fudbaleru, a u subotu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti poznato hoće li biti među 18 igrača koji će konkurisati za meč sa Voždovcem (16 časova). Njegovo obrazloženje bilo je da je bio tužan i nesrećan, a trener Nenad Lalatović smatra da atmosfera nije narušena.

"Atmosfera je dobra. To je bio smrtni slučaj i on je tako odlučio. Na klubu je da reaguje. Nije prijatno da takvog igrača izgubite dan pred utakmicu, ali ima tu i drugih igrača. Rano je da se priča o kaznama, to je pitanje za upravu. Moramo iz ovoga da izađemo jači", rekao je Lalatović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.