Parker pojačao Zvezdu: Opovrgrnuću sve sumnje u moje golgeterske mogućnosti

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker pojačao Zvezdu: Opovrgrnuću sve sumnje u moje golgeterske mogućnosti

Novi napadač Crvene zvezde je reprezentatiac Antigve i Barbude Džošua Parker, koji je posle nastupa za Domžale potpisao dvogodišnji ugovor sa beogradskim crveno-belima.

"Veoma sam srećan što sam u Zvezdi. Proces oko mog dolaska je bio dug i zato mi je drago što je to konačno rešeno. Tu sam da budem uspešan i osvojim ligu. Očekujem da ću morati naporno da radim ne bih li izborio mesto u timu. Ali, konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vas čini boljim. Možda će mi trebati neko vreme da se prilagodim i uklopim, ali to sigurno neće dugo trajati", rekao je Parker.

Novi špic aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu izabrao je dres sa brojem 23 zbog sinovljevog rođendana, a kako ističe - nije celu karijeru proveo kao napadač.

"Više volim da igram u centru napada nego na krilu. U Engleskoj sam tek počinjao karijeru i iako sam bio špic u mlađiđim selekcijama, u Kvins Park Rendžersu su me stavili na desnog beka i kada sam mislio da ću to i biti - trener me je vratio u špic. Dosta su mi menjalli mesta, a onda sam otišao u Sloveniju da dokažem da sam napadač", istakao je Džošua Parker, zaključivši sledećim rečima:

"Kada sam dolazio u Zvezdu nisam pitao za savet nikoga posebno. Ovde klupska karijera govori sama za sebe i moja je bila odluka da dođem. Opovrgrnuću sve sumnje u moje golgeterske mogućnosti dok sam ovde".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parker pojačao Zvezdu: Opovrgnuću sve sumnje u moje golgeterske mogućnosti

Izvor: Blic, 08.Jan.2015

Novi napadač Crvene zvezde je reprezentatiac Antigve i Barbude Džošua Parker, koji je posle nastupa za Domžale potpisao dvogodišnji ugovor sa beogradskim crveno-belima..."Veoma sam srećan što sam u Zvezdi. Proces oko mog dolaska je bio dug i zato mi je drago što je to konačno rešeno. Tu sam...

Nastavak na Blic...

PARKER PREDSTAVLJEN: Nisam se dvoumio kada je stigao poziv Zvezde, dokazaću da vredim

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2015

Novi napadač Crvene zvezde je reprezentatiac Antigve i Barbude Džošua Parker koji je danas i zvanično predstavljen na stadionu “Rajko Mitić“.. . Veoma sam srećan i zadovoljan što sam u Crvenoj zvezdi. Pregovori su možda malo potrajali, ali zadovoljan sam ishodom. Ovde sam došao da bih bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.