Izvor: FudbalSrbija.net, 08.Jan.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker na Marakani

08.01.2015.foto:crvenazvezdafk.com
Veoma sam srećan što sam u Zvezdi. Proces oko mog dolaska je bio dug i zato mi je drago što je to konačno rešeno. Tu sam da budem uspešan i osvojim ligu. Očekujem da ću morati naporno da radim ne bih li izborio mesto u timu. Ali, konkurencija vas čini boljim. Možda će mi trebati neko vreme da se prilagodim i uklopim, ali to sigurno neće dugo trajati.Kada sam dolazio u Zvezdu nisam pitao za savet nikoga posebno. Ovde klupska karijera govori sama za sebe i moja je bila odluka da dođem. Opovrgnuću sve sumnje u moje golgeterske mogućnosti dok sam ovde„-izjavio jeDžošua Parker,novi napadač C.Zvezde na predstavljanju u klupskim prostorijama.
Parker će tako pojačati konkurenciju u napadu  kluba sa Marakane,i uz Jovića i Despotovića probati da poboljša efikasnost zvaničnog šampiona Srbije.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.