PRIPREME CRVENE ZVEZDE U SLOVENIJI KOŠTAJU 100.000 EVRA

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME CRVENE ZVEZDE U SLOVENIJI KOŠTAJU 100.000 EVRA

Imaće sve uslove koji se poželeti mogu. Pripreme fudbalera Crvene zvezde, koje će biti obavljene u Sloveniji, koštaće klub oko 100.000 evra! Baza je sportsko-rekreativni centar na Pohorju pored Maribora, a crveno-beli će u narednih deset dana biti smešteni u poznatom hotelu „Habakuk“. Fudbaleri će, pored odličnih terena za rad s loptom i odigravanje utakmica, na raspolaganju imati moderan velnes centar, bazene, saunu i teretanu.

Jedino što rukovodstvo kluba od igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << traži je sportski rezultat, pošto su oni svoj deo posla obavili. Dupla kruna u domaćem prvenstvu i plasman u neku od grupa Lige UEFA postavljeni su kao prioritet pred trenera Ratka Dostanića i fudbalere.

- Možemo slobodno reći da smo igračima omogućili vrhunske pripreme. Izabrali smo Sloveniju jer su uslovi idealni, a za razliku od Austrije, dobili smo isto uz dvostruko manju cenu - rekao je za Kurir funkcioner Zvezde Miodrag Antonijević i dodao:

- Igrači Zvezde u „Habakuku“ imaju nekoliko vrhunskih fudbalskih terena, jedan od najboljih evropski spa centara sa bazenima, kadama za masažu, saunama, turskim kupatilom i drugim pogodnostima koje ovaj centar nudi i veoma dobro opremljenu teretanu. Pohorje nudi veoma dobre biciklističke, trim staze, kao i staze za pešačenje, što igrači Crvene zvezde često koriste. Od igrača tražimo samo jednu, da opravdaju Zvezdin dres koji nose i klubu donesu rezultat, a on je dupla kruna i plasman u Ligu UEFA.

Tokom drugog dela priprema u Sloveniji uz ekipu će biti sportski direktor Ivan Adžić, njegov pomoćnik Goran Vasilijević i Miodrag Antonijević, a očekuje se i dolazak predsednika Vladana Lukića.

- To je normalan odnos i zato je u Zvezdi dobra atmosfera, jer svi dišemo kao jedan. Igrači su navikli da su članovi uprave uz njih, pa kod nas skoro da ne prođe nijedan trening na Marakani da neko iz uprave nije na njemu. Tako se stvara odnos poverenja i zajedništvo - poručio je Antonijević.

Stigli novi dresovi

Tokom priprema u Sloveniji i odigravanja prijateljskih utakmica s reprezentacijom Irana (14.7), engleskim Redingom (14.7), turskom Bursom (17.7) i nemačkim Hanoverom (21.7), igrači Crvene zvezde nastupiće u novoj opremi.

„Najki“ je obezbedio tri nove garniture dresova, na kojima će biti ime novog generalnog sponzora „Gasproma“. Tokom vikenda u ekonomatu Zvezde vladalo je pravo vanredno stanje, jer je ekonom Stole Milanović imao pune ruke posla kako bi svi dresovi dobili reklamu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uprava Zvezde: Igrači, imate sve - pokažite se!

Izvor: Sportal.rs, 13.Jul.2010

Rukovodstvo Crvene zvezde pobrinulo se da fudbaleri Ratka Dostanića u Sloveniji imaju uslove kakvi se samo poželeti mogu. Klub sa "Marakane" je, naime, izdvojio 100.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.