PRELEPO Zvezda nije slavila, međutim Pešić ima razloga za sreću: Danas je moj dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 23:36

PRELEPO Zvezda nije slavila, međutim Pešić ima razloga za sreću: "Danas je moj dan"

Sve čestitke.

FK Crvena zvezda posle izraelskih 3:2 za Makabi nema drugu opciju nego da ide na pobedu u Beogradu. Toga je svestan i Aleksandar Pešić.

Strelac prvog pogotka za Zvezdu na ovoj utakmici ima predivan dan iza sebe. Postao je otac.

- Danas je moj dan, najsrećniji, dobio sam ćerkicu Lenku. Lepo je krenuo, nažalost nije se završio kako treba - rekao je Pešić i nastavio:

- Znali smo kakva su ekipa, da su brzi, imaju tranziciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trebalo je malo bolje da odigramo, da ozbiljnije shvatimo. Izjednačili su, čak i okrenuli. Ali nije prvi put da zaostajemo jedan gol, ništa nije gotovo - kaže on.

Navijači će biti igrač broj 12 za Zvezdu u revanšu.

- Izmenama smo pokušavali, stvarno je bilo pakleno vruće. Ali kako njima, tako nama. Imaćemo prednost navijača u Beogradu. Oni su 12. igrač. I ovde je dobra atmosfera, ali znamo šta nosi Marakana. Još ako postignemo prvi gol, znamo šta sledi. Bitno da se sad odmorimo i od sutra spremamo utakmicu - zaključio je Aleksandar Pešić.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.