Izvor: RTS, 17.Avg.2022, 08:24

Zvezda gost Makabija u Haifi

Fudbaleri Crvene zvezde gosti su tima Makabija u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Utakmica u Haifi počinje u 21 čas uz direktan prenos na prvom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Crvena zvezda je u trećem kolu kvalifikacija za elitno klupsko takmičenje eliminisala Pjunik iz Jermenije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 7:0 u dvomeč, a Makabi je bio ubedljiv protiv Apolona iz Limasola.

Prvi susret plej ofa za ulazak u Ligu šampiona između Makabija iz Haife i Crvene zvezde igra se na Dami Ofer stadionu koji prima 30780 gledalaca i očekuje se da će domaćini imati veliku podršku svojih vernih navijača.
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković u izjavama pered meč je istakao da je dobro analizirao protivnika i da u ovoj fazi takmičenja nema favorita.
Utakmica počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJNA VEST: Evo gde možete gledati PRENOS meča Makabi – Zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022

Očekuje nas spektakl....Beogradskoj Crvenoj zvezdi ostao je još samo jedan korak do elitne Lige šampiona, a prvih 90 od ukupno 180 minuta dvomeča sa Makabijem igraće se u Haifi...Tim Dejana Stankovića u borbu za mesto u eliti kreće sa rasprodatog stadiona "Sami Ofer", pa nema sumnje da će Izraelci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda slavi poraz Dinama: Sve je bliža trećem šeširu LŠ FOTO

Izvor: B92, 17.Avg.2022

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem čekaju 21.00 ove večeri i početak prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife...Meč na stadionu "Semi Ofer" u Izraelu, naravno, primarna je stvar, ali nije zgoreg baciti oko na druge mečeve u kvalifikacijama koje potencijalno otvaraju...

Nastavak na B92...

Zvezda nakon preokreta poražena od Makabija

Izvor: RTS, 17.Avg.2022

. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Haifi od ekipe Makabija sa 3:2 u prvom meču plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na RTS...

ZVEZDA PORAŽENA U IZRAELU: Na Marakani za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022

Gol deficita pred revanš..Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Makabiju u Haifi sa 2:3 u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona...(18 Pijero, 51 Pijero, 61 Šeri - 27 Katai, 39 Kanga)..Bledo je započeo srpski prvak meč, Makabi je bio konkretniji, a inicijaticu je krunisao u 18. minutu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda vodi na poluvremenu u Haifi nakon preokreta

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2022

Crvena zvezda vodi 2:1 na poluvremenu protiv Makabi Haife u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zvezda se sa golom minusa vraća iz Haife

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Haifi od Makabija sa 2:3, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.