Zvezda slavi poraz Dinama: Sve je bliža trećem šeširu LŠ FOTO

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 16:36

Zvezda slavi poraz Dinama: Sve je bliža trećem šeširu LŠ FOTO

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem čekaju 21.00 ove večeri i početak prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife.

Meč na stadionu "Semi Ofer" u Izraelu, naravno, primarna je stvar, ali nije zgoreg baciti oko na druge mečeve u kvalifikacijama koje potencijalno otvaraju bolji nastavak evropske sezone za crveno-bele.

Naime, Zvezda bi u slučaju eliminacije Makabija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ušla po treći put u istoriji u grupnu fazu, a vrlo moguće bi žreb dočekala iz trećeg šešira.

Za to je potrebno da u plej-ofu ispadnu klubovi sa boljim koeficijentom od nje, a to su Dinamo Zagreb, Rendžers i Benfika.

Hrvatski tim je u utorak uveče poraženi od Bodo/Glimta u Norveškoj, što je sa te strane obradovalo navijače Zvezde, dok Rendžers nije iskoristio prednost "Ajbroksa" i u Glazgovu je remizirao sa PSV-om – 2:2.

Potrebno bi bilo i da Dinamo Kijev izbaci Benfiku, a njihov prvi meč igra se ove večeri od 21.00 u poljskom Lođu.

Takođe, računajući desetogodišnje računanje učinka UEFA, to bi Zvezdi na garantovanih 15.640.000 evra donelo još 5.850.000 evra zarade.

Naravno, fokus ostaje samo na Makabiju i prvom susretu od 21.00, kao i revanšu na stadionu "Rajko Mitić" sledećeg utorka u istom terminu.

Ove večeri izabranici Dejana Stankovića predstaviće novu, plavu, garnituru dresova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.