PREKINUTA ZVEZDINA DOMINACIJA: Budućnost osvojila ABA ligu

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2018, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUTA ZVEZDINA DOMINACIJA: Budućnost osvojila ABA ligu

Podgoričani pred svojim navijačima došli do treće pobede u seriji i srušili crveno-bele - 77:73 Košarkaši Budućnosti osvojili su titulu u ABA ligi, pošto su večeras u Podgorici pobedili Crvenu zvezdu sa 77:73 (22:15, 14:23, 24:19, 17:13) u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa. Crnogorska ekipa je slavila u finalu sa 3:1 u pobedama, osvojila je svoj prvi trofej u regionalnom takmičenju i sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sezone će igrati u Evroligi. PROČITAJTE JOŠ: Čović: Ne priznajemo rezultat trećeg meča, ne igramo ako se ne napravi sudijska ekspertizaBudućnost su do odlučujuće pobede u neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici u "Morači" vodili Nemanja Gordić sa 18 i Nikola Ivanović sa 17 poena. Filip Barović je ubacio 14 poena.U redovima Zvezde najbolji je bio Tejlor Ročesti sa 14 poena, Alen Omić je postigao 12, a Džejms Feldin i Ognjen Dobrić po 11.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Dobrodošli u zemlju košarke' - Znate li posle koliko godina Srbija neće imati predstavnika u Evroligi?

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2018

To što smo ostali bez predstavnika u Evroligi posle gotovo dve decenije ne predstavlja trageduju samo po sebi. Ali....Košarkaši Budućnosti savladali su aktuelnog šampiona Srbije u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige i tako osvojili titulu u regionalnom prvenstvu i ujedno stekli pravo da se takmiče...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.