PREGOVORI U TOKU: Dva velika pojačanja blizu Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGOVORI U TOKU: Dva velika pojačanja blizu Zvezde (FOTO)

Kako je HotSport već pisao, crveno-beli žele da dovedu crnogorskog defanzivca i učinili su velike korake ka ostvarenju tog cilja.

Ponuda je na stolu Marka Baše, a zelja uprave tima iz Ljutice Bogdana je i Gabrijel Markinjos iz Korintijansa.
Bliži se start sezone u Evropi za Crvenu zvezdu, a pojačanja se traže na nekoliko strana. I kako je HotSport najavio ponuda je poslata Marku Baši, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je na kraju sezone posle nastupa za Lil, sporazumno napustio klub iz Francuske.
Iskusni defanzivac i reprezentativac Crne Gore, rođen u Trsteniku i ima i srpsko državljanstvo tako da u slučaju da prihvati nastavak karijere u Ljutice Bogdana – nije stranac tom slučaju zadnja linija je cementirana uz povratnika Vujadina Savića i Abrahama Frimponga (dobija srpski pasoš) čime se otvra pozicija za dovođenje plejmekera iz Brazila, pošto će verovatno uslediti prodaja Gelora Kange.
Na listi želja je Gabrijel Markinjos iz Korintijansa, koga pre dve godine nije uspeo da angažuje Partizan. Investicija nije jeftina, ali pošto se planira prodaja većine stranaca uz Plavšića i Ristića imaće novca za nove projekte. Ipak, treba sačekati završni čin do kraja meseca.
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

The post PREGOVORI U TOKU: Dva velika pojačanja blizu Zvezde (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OSTAO JE JOŠ JEDAN KORAK: Dugo čekani napadač stiže u Zvezdu, uz jednu bitnu promenu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017, 09:55

Tuluz je blizu odluke da pusti napadača u Beograd, ali pokušava na sve načine da zaradi njegovom prodajom. Zvezdina opcija je – pozajmica. . . Često Crvena zvezda ne može da isprati na tržištu trendove plaćanja, pa mora da traži alternativna rešenja prilikom dovođenja igrača.. Pregovori...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.