PRE MU JE BILO SVEJEDNO: Boaći izabrao broj koji mu donosi sreću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE MU JE BILO SVEJEDNO: Boaći izabrao broj koji mu donosi sreću (FOTO)

Napadač iz Gane za crveno-bele dao tri gola u dve pripremne utakmice.

Od našeg izveštača sa Kipra - Ričmond Boaći nije imao posebnu želju u vezi sa brojem kada je dolazio u Crvenu zvezdu. Napadač iz Gane ne pridaje značaj ciframa ispod imena, ali se ispostavilo da je pronašao one srećne. To je broj "14" koji je u ovom trenutku bio slobodan.

- Nikada nisam nosio, ali pošto mi je srećan, pošto dajem golove, mislim da ga neću menjati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Boaći čiji su zemljaci eliminisani u polufinalu Kupa afričkih nacija. Ganu je pobedio Kamerun, na kraju i prvak Crnog kontinenta.

- Osećam se loše, ali moramo dalje. Želeli smo da osvojimo trofej, ali to nismo uradili. Sada moramo da se koncentrišemo na sledeći šampionat - rekao je Boaći, a OVDE pročitajte šta je poručio igračima Partizana.

Možda se vratite u reprezentaciju zahvaljujući golovima u Zvezdi?

- Ako budem davao golove, vratiću se.

Igrali ste u Italiji. Može li Crvena zvezda da se nosi sa timovima iz Serije A?

- Zašto da ne. Sa ovakvim timom, koji je uvek odlučan da pobeđuje, može da igra svugde. U Španiji, Nemačkoj...

Uporedite Zvezdu sa nekim timom u Italiji ili Španiji. 

- Italijani igraju drugačiji fudbal. Ako bih morao da upoređujem, bilo bi to veoma teško. Italijani i Srbi nemaju isti mentalitet. Možda bi to bila Atalanta, ekipa koja uvek želi da napreduje - objasnio je Boaći koji je za Zvezdu dao tri gola u dve test utakmice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.