Boaći vs Pavkov: Pogledajte Kako Zvezdina pojačanja u napadu realizuju šanse na treningu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći vs Pavkov: Pogledajte Kako Zvezdina pojačanja u napadu realizuju šanse na treningu (VIDEO)

Foto: Crvenazvezdafk.com

Zvezda je u ovom prelaznom roku dovela nekoliko pojačanja u napadu, a za sada se kao prve opcije, sudeći po pripremnim utakmicama i treninzima na Kipru, izdvajaju novajlije Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Dok je Boaći na dve utakmice na kojima je igrao pokazao efikasnost, Pavkov još nije imao priliku da zatrese mrežu protivničkih ekipa na Kipru, a protiv Arisa iz Limasola je imao idealnu priliku za to, kada ga je Boaći proigrao, ali je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << veliki promašaj.

Foto: Crvenazvezdafk.com

Tokom jednog treninga crvenp-belih, kada su uvežbavani centaršutevi i realizacija nakon njih, Boaći i Pavkov su radili zajedno u grupi, pa su pokušavali postignu gol nakon centaršuteva sa leve i desne strane.

Kako su se snašli, pogledajte u priloženom videu:



(D. Uštević)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.