Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK JOVIĆA: Zvezdin plej na korak od ‘tripl-dabla’ (VIDEO)

Nakon odličnih partija u prvom delu sezone plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović nije bio na svom nivou u prethodnih nekoliko mečeva.

Za sve loše poteze u duelima sa Cedevitom i Fenerbahčeom Jović se iskupio večeras u Atini u duelu sa Panatinaikosom, a malo mu je nedostalalo da ostane upisan zaltnim slovima u istoriju Evrolige.
Naime, reprezentativac Srbije je imao učinak od devet poena i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << po osam skokova i asistencija što znači da mu je nedostajao samo jedan poen i po dve uhvaćene lopte i uspešna dodavanja za popularni tripl-dabl.

(Izvor: Youtube/Crvena Zvezda We Are Back)
Jović je sa dve trojke na startu drugog poluvremena podigao Zvezdinu prednost na +10, a ona ovog puta nije prosuta.

(Izvor: Youtube/Sport Nation)

(Izvor: Youtube/Sport Nation)

(Izvor: Youtube/Sport Nation)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.