Zvezda u Atini traži prve bodove u Top16

Izvor: RTS, 14.Jan.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Atini traži prve bodove u Top16

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Panatinaikosa utakmicu trećeg kola Grupe E Top 16 faze Evrolige. Meč se igra u 20.15 u OAKA areni.

U prva dva kola ovosezonske TOP 16 faze Evrolige, crveno - beli su doživeli dva poraza (EFES i Fenerbahče), a sada se nakon dobre igre u regionalnoj ligi protiv Union Olimpije u Ljubljani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s pravom nadaju prvim bodovima u drugoj fazi elitnog klupskog takmičenja. 
Crvena zvezda i Panatinaikos su se i prošle sezone sastali u Top 16 fazi, u prvom duelu slavili su Grci (74:69), dok su crveno- beli bili bolji u Pioniru (69:68).
Ipak, timovi su prilično promenjeni, a dodatnu draž meču daje činjenica da su sem Đorđevića još dvojica bivših igrača Partizana - Saša Pavlović i Miroslav Raduljica. 
"Idemo u goste Panatinaikosu, ekipi koja je godinama u vrhu evropske klupske košarke. I ove sezone su odlični, imaju stopostotan učinak u domaćem prvenstvu, igrali su dobro u prvoj fazi Evrolige, i drugu su počeli dobro, namučili Fenerbahče u Istanbulu i pobedili Unikahu u Atini", rekao je Radonjić.
Prema njegovim rečima, Panatinaikos je tim sa ogromnim iskustvom, igračima koji su osvajali Evroligu i trenera Aleksandra Đorđevića, koji jako dobro poznaje igrače Crvene zvezde.
"Očekuje nas teška utakmica, u atmosferi koja nam je dobro poznata, jer smo već igrali protiv Panatinaikosa u istoj toj dvorani", poručio je Radonjić.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Šta može Zvezda u Atini? (20.15)

Izvor: B92, 14.Jan.2016

Košarkaši Crvene zvezde od 20.15 gostuju Panatinaikosu u Atini u okviru trećeg kola Top16 faze Evrolige...'Crveno-beli' taj duel dočekuju sa dva poraza u drugoj fazi elitnog takmičenja, dok izabranici Aleksandra Đorđevića imaju po pobedu i poraz...Dva tima su se sastala i prošle sezone u istoj...

Nastavak na B92...

Štimac koji se čekao za veliki brejk u Atini! Sledećih pet vodi Zvezdu u četvrtfinale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2016

Na ovoj pobedi ekipa sa Malog Kalemegdana može da gradi optimizam i sasvim realnu nadu za nastavak takmičenja u Top 16 fazi elitnog kontinentalnog takmičenja..Moćna Zvezda sija sa vrha Akropolja! Košarkaši srpskog i jadranskog šampiona ostvarili su u Atini veliku, istorijsku pobedu nad Panatinaikosom...

Nastavak na MozzartSport.com...

ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Ovo nije Panatinaikos, moramo da reagujemo muški

Izvor: Kurir, 15.Jan.2016, 00:19

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su drugi poraz u TOP 16 fazi Evrolige...Posle Fenerbahčea u prvom, izabranike trenera Aleksandra Đorđevića večeras u trećem kolu pobedila je i Crvena zvezda..."Morate da izađete na teren i uživate u igri, a ne da budete stegnuti. To se nekad vidi u govoru tela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.