POTPUNI PREOKRET: Eraković menja klub, ali ostaje u Zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 21:59

POTPUNI PREOKRET: Eraković menja klub, ali ostaje u Zvezdi!

Promena plana.

Strahinja Eraković bi uskoro trebalo da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u Premijer ligu Rusije.

Međutim, u poslednjem trenutku bi moglo da dođe do promene plana, odnosno kluba. Kako mediji u Rusiji pišu, Zenit je izjednačio ponudu moskovskog Spartaka od sedam mliona evra i 10 odsto od naredne prodaje.

Takođe, Zenit je spreman za opciju da Eraković ostane na “Marakani” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u narednih šest meseci na pozajmici.

Plus kluba iz Sankt Peterburga je dobar poslovni odnos sa Crvenom zvezdom zbog zajedničkog generalnog sponzora Gasproma, pa Zenit ima prednost u odnosu na Spartak ukoliko ponude dva kluba ostanu izjednačene.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak o Erakoviću: Ne treba nam igrač koji menja mišljenje svaki dan

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 21:51

Vest da je Zenit dogovorio sa Crvenom zvezdom transfer štopera Strahinje Erakovića, naišla je odjeka i u Moskvi...Iako se verovalo da će Eraković potpisati za moskovski Spartak, u priču se umešao klub iz Sankt Peterburga i čini se da je pokvario posao Moskovljanima...U intervjuu za Sport Ekspres,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.