POTPISANO: Marko Petković u Spartaku dve godine

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPISANO: Marko Petković u Spartaku dve godine

Doskorašnji bek Crvene zvezde parafirao ugovor sa moskovskim klubom

Ako je bilo neke dileme, sada je više nema: doskorašnji desni bek Crvene zvezde Marko Petković igraće naredne dve sezone u šampionu Rusije Spartaku iz Moskve.

Bivši kapiten mlade selekcije Srbije uspešno je prošao lekarske preglede u Rimu, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se zaputio u Austriju, gde je moskovski gigant na pripremama za novu sezonu. Njega je u Spartakovom kampu dočekao trener Masimo Karera na čije insistiranje je Petković stigao u Moskvu.

„Jako sam zadovoljan što sam postao član ovako velikog kluba. Drago mi je i zbog činjenice da su navijači Spartaka i Crvene zvezde u bratskim odnosima. Mogu da se zahvalim OFK Beogradu i Crvenoj zvezdi, klubovima u kojima sam se afrmisao. Pamtiću posebno četiri godine na Marakani, dve osvojene titule, pobede u derbiju“, rekao je Petković.

On je otišao u Spartak kao slobodan itrač. Nezvanično se može čuti da će godišnje inkasirati 700.000 evra.

Spartak ove sezone igra u Ligi šampiona, pa će bek sjajnih fizičkih predispozicija imati mogućnost da se potvrdi na top nivou.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Petković u Spartaku

Izvor: Mondo, 01.Jul.2017

Ugovor na dve godine...Kao što je bilo najavljeno, Marko Petković  (24) je prošao lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve...Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u redove šampiona Rusije stigao je kao slobodan igrač..."Presrećan sam zbog dolaska u Spartak. Zahvalan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.