ZVANIČNO: Petković u Spartaku

Izvor: Mondo, 01.Jul.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Petković u Spartaku

Ugovor na dve godine.

Kao što je bilo najavljeno, Marko Petković  (24) je prošao lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u redove šampiona Rusije stigao je kao slobodan igrač.

"Presrećan sam zbog dolaska u Spartak. Zahvalan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvenoj zvezdi na svemu što mi je pružila proteklih godina, a sada se okrećem novim izazovima. Potrudiću se da na što bolji način doprinesem rezultatima Spartaka", poručio je Petković po potpisivanju ugovora.

Bivši mladi reprezentativac Srbije već mesecima je bio velika želja italijanskog trenera Masima Karere, koji je konačno uspeo da ga dovede i pojača konkurenciju u timu za predstojeće izazove u Ligi šampiona i prvenstvu Rusije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2017

Bivši bek Crvene zvezde priključio se danas svojim novim saigračima u austrijskom Filahu, na pripremama za novu sezonu...Dvadesetpetogodišnji Marko Petković potpisao je sa moskovskim Spartakom ugovor na dve godine i odmah se priključio ekipi ruskog šampiona na pripremama u Austriji, gde će danas...

Nastavak na Sportske.net...

UGOVOR JE POTPISAN: Bivši defanzivac Zvezde u Ligi šampiona

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2017

U Austriji Marko Petkovic potpisao ugovor na dve godine.. . Nova stanica u karijeri Marka Petkovića je Moskva.. Bivši igrač Crvene zvezde, kako je ekskluzivno najavio HotSport prešao je u redove bratskog kluba Spartaka iz Moskve.. Posle lekarskih pregleda u Rimu, desni bek je stigao u kamp šampiona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.