Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću (foto)

Bivši bek Crvene zvezde priključio se danas svojim novim saigračima u austrijskom Filahu, na pripremama za novu sezonu.

Dvadesetpetogodišnji Marko Petković potpisao je sa moskovskim Spartakom ugovor na dve godine i odmah se priključio ekipi ruskog šampiona na pripremama u Austriji, gde će danas odigrati prijateljski meč sa ekipom Voždovca.

Petković je imao pravo putešestvije pre dolaska u Filah. Naime, prvo je morao u Rim na lekarske preglede, a odatle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je produžio za Minhen, pa iz Minhena u Ljubljanu avionom, da bi do Filaha potom stigao automobilom.

U svojoj prvoj izjavi za klupski sajt Spartaka, to je najpre istakao.



''Put je bio težak i, naravno, malo sam umoran zbog toga. Ali, drago mi je da sam konačno stigao na odredište. Spartak je veliki klub. On je u Rusiji ono što je Crvena zvezda u Srbiji. Nije slučajno što navijači ova dva kluba dugo imaju prijateljske i bratske odnose, što sam video i kada je Spartak prošlog proleća igrao u Beogradu protiv Zvezde u Beogradu'',
istakao je Petković.

Lepe reči o moskovskom velikanu tokom saradnje u Crvenoj zvezdi rekao mu je i bivši trener crveno-belih Miodrag Božović.

''On je relativno dugo radio u Rusiji i mnogo nam je govorio o ruskom fudbalu. Ali, kada je Spartak u pitanju, govorio je u superlativu. Velika je čast igrati za ovaj legendarni klub'', poručio je Petković.

I ne samo to, Petković može da bude ponosan na još jedan detalj.



''Prvi sam srpski fudsbaler koji je došao u Spartak posle Nemanje Vidića. To je, takođe, ne mogu da poričem, velika čast za mene'',
zaključio je Petković.

-

Марко Петкович прибыл в расположение «Спартака»🔴⚪️

▶️Подробности: https://t.co/50btFkzCCi pic.twitter.com/XdeSTNtcMC

— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) July 1, 2017 --

⚽ «Спартак» (Москва) – «Вождовац» (Белград)

⌚ 1 июля 18:30 (мск)

📍 Стадион «Спортплатц Филлах-Фёлькендорф»

📺 Матч ТВ pic.twitter.com/cj5Ycd6nTI

— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) July 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.