DA LI ĆE PAVKOV IGRATI PROTIV ZVEZDE? Prepreke su sklonjene

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 17:08

DA LI ĆE PAVKOV IGRATI PROTIV ZVEZDE? Prepreke su sklonjene

Meč je na programu u subotu.

Nije poznato da li će fudbaler Čukaričkog Milan Pavkov igrati protiv Crvene zvezde,- Dobio je sertifikat da može zvanično da nastupa za novi klub, ap je na stručnom štabu da odluči da li će nastupiti.

Poslednjeg dana prelaznog roka iskusni golgeter pojačao je klub sa Banovog brda. Već sutra do 16 časova na "Marakani" njegov sadašnji klub sastaće se sa njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšim timom u 22. kolu Superlige.

Bilo je upitno hoće li Pavkov moći da nastupa, odnosno hoće li biti u formi. Po sopstvenom priznanju, neko vreme pre dolaska u Čukarički trenirao je individualno, sada ima sertifikat i svakako može da nastupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pavkov ima pravo da igra protiv Zvezde – Petrić odlučuje

Izvor: B92, 23.Feb.2024

Napadač Čukaričkog Milan Pavkov biće u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom koja se igra u subotu od 16 sati na našem najvećem stadionu...Postavilo se pitanje njegove registracije za klub do meča na Marakani jer je nedostajao dokument, zvanični sertifikat, iz njegovog bivšeg kluba...Neophodni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.