Pavkov ima pravo da igra protiv Zvezde – Petrić odlučuje

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 19:05

Pavkov ima pravo da igra protiv Zvezde – Petrić odlučuje

Napadač Čukaričkog Milan Pavkov biće u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom koja se igra u subotu od 16 sati na našem najvećem stadionu.

Postavilo se pitanje njegove registracije za klub do meča na Marakani jer je nedostajao dokument, zvanični sertifikat, iz njegovog bivšeg kluba.

Neophodni papir je stigao u toku dana tako da će Pavkov biti dodatna napadačka opcija za trenera "brđana" Gordana Petrića.

Utakmicu za šampionom Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čeka u dobrom raspoloženju - posle tri vezane pobede u Superligi (dve u prolećnom delu sezone).

Takođe i Zvezda je perfektno otvorila ovaj deo sezone, sa dve pobede, i uhvatila zalet za sve što je očekuje u naredne dve nedelje - dueli sa Čukaričkim, TSC-om i Partizanom.

Izvesno je, u prvom narednom izazovu najveća pretnja Zvezdi mogao bi biti njen nekadašnji napadač i miljenik navijača.

"Pavkov je došao pre nekoliko dana, trenirao je sa ekipom na pripremama u Dubaiju, ali je odigrao tek jednu ili dve prijateljske utakmice. Uverio sam se da je došao spreman, bez viška kilograma, nije se opustio", rekao je Petrić o formi Pavkova i tada otkolnio dileme oko toga da li je fizički spreman za najveće napore.

Sada je otklonjena i poslednja prepreka da nastupi za novi klub, ona administrativne prirode.

Podsetimo, Čukarički je u prvom delu sezone savladao Zvezdu 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.