PAVIĆEVIĆ: Duško Ivanović je najveće pojačanje Zvezde ove sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 22:32

PAVIĆEVIĆ: Duško Ivanović je najveće pojačanje Zvezde ove sezone

Crveno-beli savladali Mornar.

Košarkaši Mornara nisu uspeli da naprave iznenađenje protiv Crvene zvezde koja je u Beogradu slavila u 10. kolu ABA lige sa 93:76. Bio je to šesti poraz BArana u sezoni, ali trener Mihailo Pavićević nije bio nezadovoljan.

 - Čestitke Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Čestitke i mojim igračima, naš maksimum ne zavisi od nas, nego od Zvezde. Nemam šta da im zamerim. U nekim periodima igre smo se držali, ali Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima neosporan kvalitet i za sve su nalazili resenje. Drago mi je što su neki igrači pokazali bolje lice nego na prethodnim utakmicama. Sve najbolje Zvezdi u nastavku sezone - rekao je Pavićević.

Posebno se Pavićević osvrnuo na trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića i poželeo mu sreću.

 - Da pozelim i sreću najvecem pojacanju Zvezde ove sezone - Dušku Ivanoviću. Znamo se od igračkih dana, on je rođeni pobednik i taj mentalitet je preneo na kompletnu ekipu. U skorije vreme nije zabeleženo da od ekipe koja je bila u žestokom problemu, koja nije dobro izgledala, odjedanput došao i napravio ovakvu seriju. A nije samo serija, nego način na koji ostvaraju pobede - impozantno. O trenerima ne treba mnogo trošiti reci, o njima govore rezultati. Duško gde god da je radio - govorili su rezultati - istakao je Pavićević.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.