Izvor: RTS, 10.Dec.2022, 22:18

Ivanović: Mornar nam je zonom pravio probleme

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović naveo je glavne razloge pobede Crvene zvezde nad Mornarom 93:77 u meču ABA lige.
Zvezda je upisala deveti uzastopni trijumf od dolaska Ivanovića.

"Zadovoljan sam pobedom i pristupom igrača, košarkaši Mornara su igrali zonu 40 minuta, napravili su nam probleme, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali smo imali strpljenja", rekao je trener košarkaša Zvezde.
Ključan je bio fokus na Fetsu Raselu, plejmejkeru Mornara. 
"Pravili smo presing na Raselu koji je davao rezultata. Igrači su profesionalno odradili posao i zbog toga sam veoma zadovoljan" rekao je trener crveno belih nakon meča i dodao da se o stanju Luke MItrovića koji je dobio udarac u oko i dalje ništa ne zna.
Zvezda naredne nedelje ima dupli program u Evroligi - protiv Žalgirisa i Armanija u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PAVIĆEVIĆ: Duško Ivanović je najveće pojačanje Zvezde ove sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Crveno-beli savladali Mornar...Košarkaši Mornara nisu uspeli da naprave iznenađenje protiv Crvene zvezde koja je u Beogradu slavila u 10. kolu ABA lige sa 93:76. Bio je to šesti poraz BArana u sezoni, ali trener Mihailo Pavićević nije bio nezadovoljan... - Čestitke Zvezdi na više nego zasluženoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.