Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 12:36

Ozbiljno se kuva: Aris poslao Zvezdi 1.200.000 evra za 50 posto Matea Garsije

Teodoros Karipidis ne odustaje

Prvo se danima pisalo i interesovanju Arisa, zatim je u igru uleteo sportski direktor AEK-a Ilija Ivić. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je poručio da argentinski krilni fudbaler Mateo Garsija nije na prodaju, ali bivšeg člana Las Palmasa se ozbiljno kuva.

Grčki mediji, posebno oni bliski predsedniku Arisa Teodorasu Karipidisu, jutros su objavili novu informaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvena zvezda je odbila prve ponude solunskog i atinskog kluba, koji su nezvanično ponudili 1,2 miliona evra za kupovinu Matea Garsije. Donekle i razmuljivo, obzirom da je transfer Argentinca iz Las Palmasa u Crvenu zvezdu koštao više od dva miliona evra.

Crvena zvezda nije prihvatila da bude na velikom finansijskom gubitku, ali je dobila novu šansu da razmisli o statusu Matea Garsije, koji ima minimalnu minutažu kod Dejana Stankovića. Ako je verovati kolegama iz Grčke Aris je podebljao ponudu za fudbalera, koji je pre dolaska na beogradsku Marakanu, blistao u solunskom klubu kao pozajmljeni igrač Las Palmasa. Dao je deset golova i bio ubedljivo najbolji igrač Arisa.

Iako je stagnirao ove sezone u Crvenoj zvezdi, Aris na sve načine pokušava da ga dovede.

Prema informacijama portala sportime, gazda Arisa Teodoros Karipidis poslao je u Beograd pojačanu ponudu. Tačnije, spremnan je da plati 1,2 miliona evra za polovinu Garsijinog ugovora. Drugu polovinu bi zadržala Crvena zvezda i mogla da se nada profitu ukoliko Argentinac ponovo zablista u Solunu. I na taj način privuče pažnju drugih klubova.

Ove sezone Mateo Garsija je na 22 meča postigao četiri gola za Crvenu zvezdu. Pamtiće se onaj u Bernu protiv Jang Bojsa. Posle toga utisak o igrama najskupljeg Zvezinog letošnjeg pojačanja je bio slab.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Grci nude Zvezdi 1.200.000 evra i 50% od sledeće prodaje za Garsiju

Izvor: B92, 05.Jun.2020

Grčki Aris ne odustaje od španskog fudbalera Matea Garsije...Garsiju je iz Las Palmasa doveo Vladan Milojević, ali kod Dejana Stankovića ne dobija šansu...Aris želi da to iskoristi i dovede krilnog napadača u svoje redove...Grčki klub ponudio je Crvenoj zvezdi 1.200.000 evra za polovinu ugovora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.